Kawaii-World
Sunday, 11 February 2018 • February 11, 2018 • 5 Love Note


Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!


posted by farah @ February 11, 2018
 

5 Comments:

19 February 2018 at 08:25
Blogger LUBUK SENI said...

Hai Farah, no giliran awak >> 33 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

19 February 2018 at 20:52
Blogger Alam 8554 said...

Good Luck..drop from same segmen ;)

20 February 2018 at 00:48
Blogger hidayu ayumie said...

gud luck
singgah dr segmen yang sama

http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

25 February 2018 at 20:06
Blogger Mieza S said...

goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

1 March 2018 at 01:35
Blogger LUBUK SENI said...

Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


CASH RM200 HADIAH GALS-04,

untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

Post a Comment

Older Post
Newer Post






Assalamualaikum and hi people ! Welcome to my kawaii land...Don't forget to leave your footprint on my tagboard...Don't open my page source and copy anything without my permission...Enjoy your visit here...
Do follow me dear visitor...^^


1 2 3 4 5