INTRODUCTION

Hi visitor!!! Welcome to my virtual world. Please navigate around happily. And follow me if you like to :D Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Sunday, 11 February 2018 • February 11, 2018 • 5 Sweet hearts

Seronok tau join giveaway LubukSeni.com
So far, puas hati dengan hadiah yang di-offer. Selain spesis jarang ditemui, hadiah meleleh tu untuk ramai pemenang. Kali ni, pemenang untuk 5 orang. Ramai tuhhh, rugi la tak join kanss.
Nak join giveaway? Klik je gambar bawah ni ya!
Banyak rupanya entry menarik kat LubukSeni.com . Kalau sesaperrr minat seni eloklahh singgah blog ni sebab memacam idea uols boleh dapat. Antara perkongsian dalam blog ni ialah:
Dah alang-alang singgah tu, jom Follow BLOG Lubuk Seni [tekan sini] Jom korangg follow LubukSeni sebab lepas ni, banyak lagi entry kreatipp penuh warna-warni. 
Follow rerapatt okke!

5 Comments posted :

Blogger LUBUK SENI said... 19 February 2018 at 08:25

Hai Farah, no giliran awak >> 33 . Nanti 1hb Mac ni, kita cabut 5 nombor bertuah ya. Thanks a lot sudi join GALS, kita heppi sangad! Senarai peserta kat:

http://www.lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html

Blogger Alam 8554 said... 19 February 2018 at 20:52

Good Luck..drop from same segmen ;)

Blogger hidayu ayumie said... 20 February 2018 at 00:48

gud luck
singgah dr segmen yang sama

http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

Blogger Mieza S said... 25 February 2018 at 20:06

goodluck awak. singgah dari giveaway sama. semoga murah rezeki.

https://kanvasdakwat.blogspot.my/2018/02/bestnya-join-gals-hadiah-untuk-5.html

Blogger LUBUK SENI said... 1 March 2018 at 01:35

Tahniah kepada 5 pemenang GALS-03,
jom tengok siapa yang bertuah. Refer link:
lubukseni.com/2018/02/peserta-dan-pemenang-giveaway.html


CASH RM200 HADIAH GALS-04,

untuk 10 orang pemenang yang ohsem,
lagi meriah weyhh! jemput join next giveaway,
lubukseni.com/2018/03/giveaway-rm200-untuk-10-tukang-komen.html

Post a Comment


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

SHOUTBOX CODE HERE
Post history





Template Editor: Angel
Basecode By: Kawaii Lady
Some stuff: