Kawaii-World
Thursday, 21 December 2017 • December 21, 2017 • 3 Love Note


 giveaway
 Hai awak, blogger yang hebat tu ~
Kami adik beradik Ema & Lisa dari lubukseni.com Actually buat giveaway ni sempena meraikan follower blog. Kami nak bagi 5 HADIAH MENARIK yang pastinya limited edition. Nak tahu apa hadiahnya? Ahjom tengok entry giveaway ni.
sejuksedap lawa cara moden
SEJUK SEDAP ialah sabun daripada bedak sejuk. Diuli, digolek & dilambung sampai jadi sabun, menggunakan 10 bahan semulajadi. Sejuk di muka & sedap bila digunakan. Nak tahu lebih lanjut, ahjomm kita skodeng pebenda la sabun ni [tekan sini]
Eh, ada lagi! 
Follow @SEJUKSEDAP , lebih 470 testimoni letops pom². Ema sendiri guna, sebab tu teruja sangadd nak kongsi manfaatnya.  Tengok muka sendiri pun jatuh chenta. 
sejuksedap lawa cara moden
Dulu, nenek moyang amalkan terapi bedak sejuk nak jaga kulit. Mujur bedak dah tukar ke sabun. Makanya, Sabun Bedak Sejuk SS lebih mudah, cepat & berkesan. Sesuai untuk supermom & busymama melayan petua moden untuk menjaga kulit luaran. 
Krim Awet Muda WD pelik sikit. Calit kat nadi, tapi kesannya sampai ke muka. Uols patut cuba kalau ada masalah kulit disebabkan hormon dan toksin. Krim ni dapat merawat kulit dari dalaman, sedar² wajah makin berseri, memancarr bak bintang kejora.

Okke la, tu aje bebelan. Panjang berjela, nanti tertido plakk membacanya. Hihi. Apepun, semoga uols dipermudahkan urusan & hepi selalu. Aminn. 
TQ sudi join " Lubuk Seni Giveaway by EmaLisa, hadiah semua cunn! ". Hadiah boleh tengok kat entry asal, memang gojes leleh. Moga uols antara 5 peserta bertuah.


posted by farah @ December 21, 2017
 

3 Comments:

27 December 2017 at 00:10
Blogger Ema Veto said...

hai thanks sudi join, boleh tengok senarai peserta kat sini,
http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html
esok kita umumkan pemenang. STAY TUNED ! done follow awak

27 December 2017 at 17:56
Blogger Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama...
http://www.mariafirdz.com/2017/12/lubuk-seni-giveaway-by-emalisa-hadiah.html

Semoga berjaya... 😊

28 December 2017 at 19:38
Blogger Ema Veto said...

TAHNIAH. Kami dah umumkan pemenang, adakah awak yg bertuah? LIMA (5) PEMENANG ada di sini http://www.lubukseni.com/2017/12/senarai-peserta-giveaway.html

Post a Comment

Older Post
Newer Post






Assalamualaikum and hi people ! Welcome to my kawaii land...Don't forget to leave your footprint on my tagboard...Don't open my page source and copy anything without my permission...Enjoy your visit here...
Do follow me dear visitor...^^


1 2 3 4 5