Kawaii-World
Monday, 18 December 2017 • December 18, 2017 • 8 Love Note


klik banner

azam tahun baru, saya berharap agar dapat capai sekurang2nya 5A lah utk spm yer... haha yg penting tk tinggal solat,tknk malas & semoga tiada kwn2 fake mcm tahun ni dan tahun2 sebelumnya.. 

pengalaman 2017?? hurm first time masuk pertandingan dan Alhamdulillah ada hasilnya :D pertandingan kawad kaki, pertandingan forum, dan mcm2 lagi.. ada jugak memori indah bercuti dgn kawan2 di melaka(school trip je huhu)


posted by farah @ December 18, 2017
 

8 Comments:

18 December 2017 at 04:32
Blogger Nurulatika Yunus said...

Alahai comel~ InsyaAllah semoga dapat straight A's dalam SPM :) Hahaha tiada kawan yang fake ya? hmm susah juga tu haha~ semoga tahun depan lebih baik daripada tahun sbelumnya :) All the best! nanti sy update senarai peserta.. thanks for join

21 December 2017 at 20:20
Blogger Mizz'strawery Smile said...

Wah... tersama pulak target SPM kita... heheh Good Luck!
Btw Hana singgah dari segment yg sama! ^^

21 December 2017 at 21:11
Blogger farhanna jafri said...

wahh nak SPM dah, goodluck tau. Semoga impian nak dapat 5A tercapai but I hope dapat lebih lagi Insya-Allah :)

24 December 2017 at 07:43
Blogger kkai jongin said...

welcome :D ehh, comel? hahaha

24 December 2017 at 07:44
Blogger kkai jongin said...

hai,, sama ke? haha takut nak target tinggi2. setakat ni pun result sedikit hambar huhuhuhu

24 December 2017 at 07:45
Blogger kkai jongin said...

Aminn, terima kasih ya ;)

26 December 2017 at 18:50
Blogger Nurulatika Yunus said...

senarai peserta dah update :) hehe
boleh tgok kat sini http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

Goodluck ya! All the best!

28 December 2017 at 17:41
Blogger Anum Abdullah said...

hai...good luck...datang dari GA yang sama...Semoga tercapailah azam awak pada tahun hadapan...
http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

Post a Comment

Older Post
Newer Post






Assalamualaikum and hi people ! Welcome to my kawaii land...Don't forget to leave your footprint on my tagboard...Don't open my page source and copy anything without my permission...Enjoy your visit here...
Do follow me dear visitor...^^


1 2 3 4 5