INTRODUCTION

Hi visitor!!! Welcome to my virtual world. Please navigate around happily. And follow me if you like to :D Leave your footprint on my cbox...Hate my blog? click Here


Monday, 18 December 2017 • December 18, 2017 • 8 Sweet hearts

klik banner

azam tahun baru, saya berharap agar dapat capai sekurang2nya 5A lah utk spm yer... haha yg penting tk tinggal solat,tknk malas & semoga tiada kwn2 fake mcm tahun ni dan tahun2 sebelumnya.. 

pengalaman 2017?? hurm first time masuk pertandingan dan Alhamdulillah ada hasilnya :D pertandingan kawad kaki, pertandingan forum, dan mcm2 lagi.. ada jugak memori indah bercuti dgn kawan2 di melaka(school trip je huhu)

8 Comments posted :

Blogger Nurulatika Yunus said... 18 December 2017 at 04:32

Alahai comel~ InsyaAllah semoga dapat straight A's dalam SPM :) Hahaha tiada kawan yang fake ya? hmm susah juga tu haha~ semoga tahun depan lebih baik daripada tahun sbelumnya :) All the best! nanti sy update senarai peserta.. thanks for join

Blogger Mizz'strawery Smile said... 21 December 2017 at 20:20

Wah... tersama pulak target SPM kita... heheh Good Luck!
Btw Hana singgah dari segment yg sama! ^^

Blogger farhanna jafri said... 21 December 2017 at 21:11

wahh nak SPM dah, goodluck tau. Semoga impian nak dapat 5A tercapai but I hope dapat lebih lagi Insya-Allah :)

Blogger kkai jongin said... 24 December 2017 at 07:43

welcome :D ehh, comel? hahaha

Blogger kkai jongin said... 24 December 2017 at 07:44

hai,, sama ke? haha takut nak target tinggi2. setakat ni pun result sedikit hambar huhuhuhu

Blogger kkai jongin said... 24 December 2017 at 07:45

Aminn, terima kasih ya ;)

Blogger Nurulatika Yunus said... 26 December 2017 at 18:50

senarai peserta dah update :) hehe
boleh tgok kat sini http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

Goodluck ya! All the best!

Blogger Anum Abdullah said... 28 December 2017 at 17:41

hai...good luck...datang dari GA yang sama...Semoga tercapailah azam awak pada tahun hadapan...
http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

Post a Comment


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

SHOUTBOX CODE HERE
Post history





Template Editor: Angel
Basecode By: Kawaii Lady
Some stuff: