yourblogurl.blogspot.com


Monday, 18 December 2017 - 8 COMMENTS

klik banner

azam tahun baru, saya berharap agar dapat capai sekurang2nya 5A lah utk spm yer... haha yg penting tk tinggal solat,tknk malas & semoga tiada kwn2 fake mcm tahun ni dan tahun2 sebelumnya.. 

pengalaman 2017?? hurm first time masuk pertandingan dan Alhamdulillah ada hasilnya :D pertandingan kawad kaki, pertandingan forum, dan mcm2 lagi.. ada jugak memori indah bercuti dgn kawan2 di melaka(school trip je huhu)




Blogger Nurulatika Yunus said...

Alahai comel~ InsyaAllah semoga dapat straight A's dalam SPM :) Hahaha tiada kawan yang fake ya? hmm susah juga tu haha~ semoga tahun depan lebih baik daripada tahun sbelumnya :) All the best! nanti sy update senarai peserta.. thanks for join

 
Blogger Mizz'strawery Smile said...

Wah... tersama pulak target SPM kita... heheh Good Luck!
Btw Hana singgah dari segment yg sama! ^^

 
Blogger farhanna jafri said...

wahh nak SPM dah, goodluck tau. Semoga impian nak dapat 5A tercapai but I hope dapat lebih lagi Insya-Allah :)

 
Blogger kkai jongin said...

welcome :D ehh, comel? hahaha

 
Blogger kkai jongin said...

hai,, sama ke? haha takut nak target tinggi2. setakat ni pun result sedikit hambar huhuhuhu

 
Blogger kkai jongin said...

Aminn, terima kasih ya ;)

 
Blogger Nurulatika Yunus said...

senarai peserta dah update :) hehe
boleh tgok kat sini http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

Goodluck ya! All the best!

 
Blogger Anum Abdullah said...

hai...good luck...datang dari GA yang sama...Semoga tercapailah azam awak pada tahun hadapan...
http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

 

Post a Comment

for your info
about



HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS FOLLOW ASK.FM

shout what ever
Cbox

YOUR CBOX CODES HERE

memory
Archive

helping me a lot
Credit

© 2014 - Skins by Mayra Cute icon from Pixel and other from wana.