Giveaway Happy New Year 2018

klik banner

azam tahun baru, saya berharap agar dapat capai sekurang2nya 5A lah utk spm yer... haha yg penting tk tinggal solat,tknk malas & semoga tiada kwn2 fake mcm tahun ni dan tahun2 sebelumnya.. 

pengalaman 2017?? hurm first time masuk pertandingan dan Alhamdulillah ada hasilnya :D pertandingan kawad kaki, pertandingan forum, dan mcm2 lagi.. ada jugak memori indah bercuti dgn kawan2 di melaka(school trip je huhu)

8 comments:

  1. Alahai comel~ InsyaAllah semoga dapat straight A's dalam SPM :) Hahaha tiada kawan yang fake ya? hmm susah juga tu haha~ semoga tahun depan lebih baik daripada tahun sbelumnya :) All the best! nanti sy update senarai peserta.. thanks for join

    ReplyDelete
  2. Wah... tersama pulak target SPM kita... heheh Good Luck!
    Btw Hana singgah dari segment yg sama! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai,, sama ke? haha takut nak target tinggi2. setakat ni pun result sedikit hambar huhuhuhu

      Delete
  3. wahh nak SPM dah, goodluck tau. Semoga impian nak dapat 5A tercapai but I hope dapat lebih lagi Insya-Allah :)

    ReplyDelete
  4. senarai peserta dah update :) hehe
    boleh tgok kat sini http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    Goodluck ya! All the best!

    ReplyDelete
  5. hai...good luck...datang dari GA yang sama...Semoga tercapailah azam awak pada tahun hadapan...
    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/12/giveaway-happy-new-year-2018.html

    ReplyDelete

Giveaway Hi Nona !

klik Banner Happy birthday, May Allah bless u always 😆 Have a great day, semoga dimurahkan rezeki and semoga tercapai semua impian...